2011. szeptember 22., csütörtök

Egyetem képekben

Ma képeket szeretnék megosztani :
Jó kis részletek a suliból:
Ez a kilátás az osztálytermünkből. Nem véletlenül ülök mindig az ablak mellé :) Ez a zöld rész itt lent egy extenzív zöldtető, egy szint van alatt még. Egy halovány szivárvány is látszik a távolban, ez egészen mindennapos itt, hiszen egyik percben úgy esik, mintha dézsából öntenék, aztán meg kisüt pár percre a nap.

Még a WC jelző tábláknak is "VIA zöld" színe van. Ez az árnyalat az egyetem színe. A felvételi papíromtól kezdve lépten-nyomon megjelenik.                                 
 A csapatmunkára kialakított részek egyike. Sok ilyen rész van, pár fős csoportok tudnak itt leülni, hozzákapcsolni a laptopot a falra felszerelt TV-hez, és konzultálni, dolgozni. Ja, és valamiért itt szeretnek mindennek fura neveket adni. :) A Sputnikon kívül van Apolló is. Én meg ugye a Kamtjatkában lakom... :)
 Az ebédlő tér utca felőli oldala. Jó tágas, mindenféle leülési lehetőségekkel. A kanapét lejjebb még részletesen bemutatom. :)
"Országimázs": Ez egy kb 2-szer 2 méteres plakát az egyik lépcsőházban: ALL 774 rendszámú lelopott kerekű szép magyar trabi... Ja, a hátsó ablakban stílusosan a "Ne dudálj, küzdj!" felirat áll :)
Bejárat: a már mutatott Sputnik alatti recepciós résztől felfelé fotózva.
A már emlegetett kanapé közelebbről. Ismét a VIA-zöld :) Azért mekkora menőség már, hogy simán le lehet ide huppanni, és csak úgy ellenni. És persze a diákkártyánkkal éjjel-nappal beléphetünk. Ide kellene költöznöm, olcsóbb lenne, mint a koli.... :) És mi az ott a karfában???
Bizony, beépített konnektor. XD Nehogy már lemerüljön a laptop filmnézés közben...
A kör alakú recepciós rész után megérkezünk az ebédlőbe. Szemben az udvari bejárat, az egyetem melletti drágább kolikhoz.
Fő folyosó. A hátam mögött is legalább ennyi van még. Tuti hosszabb, mint a K épületben :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése